Diensten


Door de bouwwijze en isolatiegraad zijn de verschillende ruimten van ons distributie-, verwerkings- en verpakkingscentrum flexibel te gebruiken. Een productieruimte kan zodoende ook voor bewaring worden ingezet en andersom. De zeven laaddocks, twee losdocks en de expeditieruimte zijn geschikt voor het snel laden en lossen van producten.

Flowpacken

Compliment heeft eigen lijnen voor flowpacken.  Wij kunnen specifiek elk product (op gewicht) verpakken in een apart zakje. Dit wordt verpakt en bestickerd zoals de klant dat wenst. Wij maken van flowpacken maatwerk. Het is bovendien voor ons gehele assortiment mogelijk.

Jaarrond leveren

Compliment levert jaarrond, al of niet onder onze eigen merknaam of als huismerk. In het Hollandse seizoen bieden we een volledig eigen product. Voor de rest van het jaar hebben we een intensieve samenwerking met collega-telers in Spanje en Portugal. Regelmatig kijken we bij elkaar in de keuken. Op die manier doen we aan waardevolle kennisoverdracht en is bovendien de Compliment-standaard gewaarborgd.

Klantspecifiek verpakken

Wilt u een gouden strik om uw product heen? Dat kan. Nee, we dollen u niet, maar u begrijpt wat we bedoelen: bij Compliment verpakken we helemaal naar uw wensen. In wat voor zakje gaat het product? Welke doos doen we eromheen? Of liever een krat? Wat voor soort pallet eronder? Onze fraaie Compliment-lijn is standaard ingesteld.