Certificeringen

Veilig en goed voedsel gaan ons aan het hart

Onder ‘Duurzame teelt’ vertelden we al over onze productie volgens de strenge Compliment-standaard. Certificeringen zijn uitermate waardevol, maar omdat veilig en goed voedsel ons aan het hart gaan, hebben we onze standaard tot ons grootste goed verheven. Het is een filosofie waarbinnen uiteraard ook certificering past.

Wij zijn voorloper

 

Werken met ‘On the way to PlanetProof’ is voor ons vanzelfsprekend. De regelgeving rond voedselveiligheid en -kwaliteit wordt voortdurend strenger. Compliment is een van de voorlopers als het gaat om werken volgens deze regels. Daarom hanteren wij strenge richtlijnen en beschikken we al de nodige jaren over onder meer de Global G.A.P.- en Global GRASP-, BRC- en HACCP-certificaten. We hebben hart voor het milieu, onze toekomst.

Voedselveiligheid is een hoog goed

Voedselveiligheid is een hoog goed. Alle personeelsleden krijgen een hygiënetraining. En die gaat verder dan in Global G.A.P. beschreven is. Tijdens de oogst is er op de velden altijd een door ons verplicht mobiel toilet met schoon water om handen te wassen. Onze afdeling Kwaliteit screent producten op voedselveiligheid en wekelijks nemen we monsters.

Duurzaam produceren is ‘echt iets van ons’

Ons hart voor het milieu vind je vooral terug in onze denkwijze; producten uit ons vollegrondbedrijf willen we zonder erbij na te denken aan onze kinderen kunnen geven.

Daarmee laat Compliment opnieuw zien dat duurzaam produceren het meest belangrijkste onderdeel is binnen ons bedrijfsproces, en dat het ook ‘echt iets van ons’ is. Daarmee komen we nadrukkelijk tegemoet aan de wens van de hedendaagse consument. Bovendien stimuleren we met onze strenge eisen ook andere ondernemers tot duurzamer ondernemen.

Open hier certificaat Global G.A.P

Compliment BV

Geldig tot December 2024

 

 

Open hier certificaat GRASP

Compliment BV

Geldig tot December 2024

Open hier certificaat Planet Proof

Compliment BV

Geldig tot Oktober 2024

Open hier certificaat Global G.A.P Plus

Compliment BV

Geldig tot Oktober 2024

Open hier certificaat BRC Food

Compliment BV

Geldig tot Oktober 2024

Open hier certificaat AKF

Compliment bv

Geldig tot Augustus 2024

Open hier certificaat Global G.A.P

Maarhorst kers

Geldig tot Juli 2024

Open hier certificaat GRASP

Maarhorst kers

Geldig tot Juli 2024

Open hier certificaat Planet Proof

Maarhorst kers

Geldig tot Oktober 2024

Open hier certificaat Planet Proof C.O.C

Maarhorst kers

Geldig tot Oktober 2024

Kwaliteit, daar gaat het om!