Kersenplukdag 7 juli 2024

Kersenplukdag op 7 juli! Kom op zondag 7 juli naar onze kersenboomgaard aan de Verbindingsweg 12a in Zeeland (NB) en pluk je eigen verse kersen! Van 10:00 tot 16:00 uur ben je van harte welkom om te genieten van een heerlijke zomerse dag tussen de bomen.

Kersenplukdag op 7 juli!

Kom op zondag 7 juli naar onze kersenboomgaard aan de Verbindingsweg 12a in Zeeland (NB) en pluk je eigen verse kersen! Van 10:00 tot 16:00 uur ben je van harte welkom om te genieten van een heerlijke zomerse dag tussen de bomen.

Voor slechts €10 per kilo kun je je mandje vullen met de zoetste kersen die je ooit hebt geproefd. Perfect voor een zomers dessert, een gezonde snack of gewoon om direct van te genieten. En geen zorgen, je krijgt een mandje van ons, dus je hoeft er zelf geen mee te nemen! Bovendien hoef je geen trappen op om de kersen te plukken.

Breng je familie en vrienden mee voor een dag vol plezier, zon en natuurlijk heel veel kersen! We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen.


Datum: 7 juli
Tijd: 10:00 - 16:00 uur
Adres: Verbindingsweg 12a, Zeeland (NB)
Prijs: €10 per kilo


Highlights van de dag:
Pluk je eigen kersen direct van de boom (geen trappen nodig!)
Geniet van koffie, thee en heerlijke kersenflappen
Proeverij van onze eigen kersenlikeur
Ontmoet een imker en leer alles over bestuiving

Vanwege de verwachte drukte kun je gratis je kaartje bestellen via: https://www.eventbrite.com/.../tickets-kersenplukdag....

Trek je comfortabele schoenen aan, want een mandje krijg je van ons! Tot dan!